Personal training

 

PERSONAL TRAINING INITIATIE

Dit is een eenmalige kennismakinsafspraak om ons personal training concept te leren kennen.


- een sessie personal training op afspraak
- tijdens deze sessie wordt er op basis van jouw doel(en), lichaamsanalyse en niveau een training  opgesteld
- je krijgt het boek Functional Fit (van Mulamba) om thuis te trainen.

PRIJS: €85 voor een personal training sessie + een lichaamsanalyse + ons boek “Functional Fit”

 

 

INDIVIDUELE SESSIES

Wil je een gezondere levensstijl, verhoogde fitheid en vitaliteit, gewichtsverlies, sportspecifieke training, verbetering van rugklachten of een persoonlijk doel  bereiken? Dan is personal training de ideale formule voor jou.

Bij personal training staan individuele trainingen in functie van jouw persoonlijke doelstellingen. Elke individuele samenwerking start met een kennismakend gesprek waarbij de medische achtergrond en fysieke activiteit in het verleden worden overlopen. Vervolgens wordt een gepersonaliseerd bewegingsplan opgesteld in functie van jouw doelen.

 

Locaties:  Studio Melle, Studio Gent, bij je thuis of outdoor.

Kostprijs:  Op aanvraag -- elke 1:1 formule is op maat gemaakt volgens jouw doelen.

 

Contact Mulamba

 

LET'S GET FIT IN 12 WEKEN - LIFESTYLE COACHING

Om af te vallen en je gezondheid te verbeteren, moet je meer doen dan bewegen alleen. Bij deze lifestyle formule zoek je met een trainer en onze voedingsconsulente naar concrete manieren om je levensstijl te verbeteren, zowel op vlak van beweging, voeding als stressmanagement. Je voedingspatroon aanpassen is een absolute must. Geen supplementen of extreme diëten die een jojo-effect creëren, maar eenvoudige tips die je kan blijven toepassen in de toekomst.

Locatie: Studio in Melle, Studio Gent,

 

Contact Mulamba

 

SPORTSPECIFIEKE TRAINING - FIT TO PERFORM

Trainen op een functionele manier kan voor veel sporters een enorme meerwaarde bieden. Specifieke bewegingsvormen die aan bod komen tijdens de wedstrijd, worden geanalyseerd en verbeterd aan de hand van functionele oefeningen. Kracht, snelheid, wendbaarheid en stabiliteit vormen hierbij de belangrijkste pijlers.

 

Deze formule is zowel bedoeld voor individuele sporters als voor sportclubs. Trainingen in de sportclub zijn ook mogelijk.

 

Kostprijs: Voor individuele sporters gelden de tarieven voor personal training. Voor sportclubs kan u een offerte op maat aanvragen. Trainingen in de sportclub zijn ook mogelijk.

 

Contact Mulamba

 

FOODCOACHING

Lukt het niet om consequent een gezonde levensstijl aan te houden? Herken je bij jezelf de negatieve cyclus van telkens opnieuw overeten of teruggrijpen naar ongezonde voedingsmiddelen?  Heb je reeds meerdere afslankmethodes geprobeerd zonder blijvend resultaat?  Dan kan een individuele aanpak met ondersteuning van een voedingsconsulente voor jou een oplossing bieden. Tijdens de consultaties exploreren we je huidige eet- en leefgewoonten en werk je concreet toe naar een blijvende aanpassing van je levensstijl. Samen proberen we een visie op gezonde voeding te ontwikkelen die je jezelf na verloop van tijd eigen maakt. Hoeveel tijd je hiervoor nodig hebt, bepaal je volledig zelf. Tijdens de consultaties staat een persoonlijke aanpak met veel begrip en concrete adviezen centraal. Ons doel is immers om u op een individuele manier te begeleiden naar een consequent gezonde levensstijl.

Een afspraak maken kan bij onze foodcoach Amélie Ghyselinck.

 

Locatie: Studio Melle

 

 

gegevens

Brusselsesteenweg 135 A
9090 MELLE

Korianderstraat 2M
9000 GENT

0477 42 27 54