testimonials

<p>
	B.B</p>
 avatar

Zeer leuke ervaring Open approach , luisterend naar de klant en Ifv diens verwachtingen eerste oefeningen. Geen valse beloftes en geen opdringerigheid!

B.B

- jaar
<p>
	Kristina</p>
 avatar

"Ik ben een 66-jarige vrouw en heb gedurende 5 maanden met Mulamba getraind. Een personal training volgen bij Mulamba is een echte revelatie!"

Kristina

- 66 jaar
 avatar

Mulamba is een trainer die zich op een rustige manier afstemt op de behoeften en het niveau van zijn klant. Ik vond het een zeer professionele trainingsessie waar ik gemotiveerd en tegelijkertijd uitgedaagd werd en waar er ook ruimte was voor het stellen van vragen en een duidelijke uitleg van de oefeningen. Na deze eerste sessie ben ik enthousiast geworden om verder personal training te doen met Mulamba! 
 

- jaar
<p>
	V</p>
 avatar

"De keuze voor personal coaching was voor mij snel gemaakt omdat ik uit een revalidatieperiode kom. Ik wou terug gaan bewegen, maar enkel onder begeleiding. "

V

- jaar
<p>
	Christian</p>
 avatar

"Mulamba is a higly trained and motivating coach. Not only physically results but also mental. He strives for perfection and motivation in his training."

Christian

- jaar
<p>
	Delphine</p>
 avatar

"Ik heb reeds meerdere keren met Mulamba getraind en kan enkel zeggen dat ik erg tevreden ben over de manier van werken, stiptheid en het resultaat."

Delphine

- jaar
<p>
	A. D. M</p>
 avatar

Mijn sessies met Mulamba zijn altijd super. Ook al ben je moe bij de start van de training, aan het einde ben je totaal opgeladen en helemaal ontspannen. Ook top dat je de evolutie van het lichaam/spieren/conditie kan voelen. Op naar meer!

A. D. M

- jaar

gegevens

Brusselsesteenweg 135 A
9090 MELLE

Korianderstraat 2M
9000 GENT

0477 42 27 54