Generation Fit

beter bewegen,

eten en presteren

 

Generation Fit

Wil je meer energie? Fit zijn voor het dagelijks leven? Je mentaal en fysiek fitter voelen, zonder de nadruk op afvallen te leggen?

Er zijn eindeloze voordelen verbonden aan een gezonde en actieve levensstijl. Als je voldoende beweegt en gezond eet, snoep je minder, slaap je beter, ben je minder gevoelig voor stress en ga je gewoon beter presteren. Op het werk, maar ook privé. Geloof ons, een gezonde levensstijl wérkt en de coaches van Generation Fit begeleiden je daar graag bij.

“Jouw health coach in beweging, voeding, mindset, slaap en stress”

Personal training

Personal training

Een gezonde geest in een fit lichaam is essentieel voor een actieve levensstijl. Onze coaches stellen een traject op maat voor je op. Zo behaal jij je doelstellingen op het vlak van beweging, voeding, mindset, slaap en stress. Klaar om beter te presteren? Let’s get fit!

Online coaching

Online coaching

Ben je al actief aan het trainen, wil je zelf van start gaan of wil je live trainingssessies aanvullen met oefeningen thuis? Met de applicatie van Generation Fit ga je thuis zelf aan de slag. Kant-en-klare video’s, of beeldmateriaal op maat? Check! Wij zijn graag de personal trainer in je broekzak.

In-company health coaching

In-company health coaching

De gezondheid van een bedrijf hangt samen met de fysieke en mentale gezondheid van zijn werknemers. We optimaliseren de work-life-balance van jouw medewerkers en bieden actieve workshops aan over bewegen, voeding, slaap en stress. En dat alles op maat van jouw onderneming.

Logo Generation Fit

Klaar voor een traject op maat?

Klaar voor een traject op maat?

Het eerste engagement ligt bij jezelf. Zodra de motivatie juist zit, kan één van onze coaches voor jou of je medewerkers écht het verschil maken. Al onze trainingen en workshops zijn gebaseerd op wetenschappelijke feiten en bevatten steevast de pijlers body, mind en food. Omdat wij altijd jouw lichaamsgeschiedenis en levensstijl in kaart brengen wanneer wij een plan op maat uitwerken, ben je er zeker van dat jouw traject echt past bij je lichaam en geest. Enkel zo kan je je volledig focussen op jezelf en krijgen blessures geen kans.